Zeker Sporten: sportverzekering en nog veel meer

Zeker sporten

Overpeltenaren die buiten clubverband sporten, kunnen zich nu verzekeren voor sportongevallen. Door in te tekenen op een Sportpakket, ben je verzekerd telkens je gaat sporten en krijg je deskundige begeleiding. De Sportpakketten zijn een initiatief van de gemeente, Zeker Sporten en ISB.

Verzekering voor gezondheidssporters
De Sportpakketten zijn een verzekering voor mensen die buiten clubverband een gezondheidssport beoefenen. Denk daarbij aan wielertoeristen, wandelaars, joggers, zwemmers, skaters en mensen die aan fitness of yoga doen.

Het Sportpakket dekt lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid, hartfalen en beroertes en biedt rechtsbijstand. 

Voordelen van de sportverzekering
De Sportpakketten houden tal van voordelen in:

  1. Voor slechts €20 per jaar krijg je tips, advies én een bijhorende sportverzekering. Als je met het hele gezin inschrijft, betaal je €35 per jaar. Deze sportpakketten zijn de goedkoopste in hun soort.
  2. Je bent 24u/24u, 7d/7d en overal ter wereld verzekerd voor gezondheidssporten als wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.
  3. Je krijgt regelmatig een vakkundige motivatietip op je afgevuurd. Slimme training, energieke voeding, nieuwe trends,… je bent van alles op de hoogte.
  4. Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.
  5. Je krijgt een cadeaubon van €6 bij Decathlon.

Online aanvragen
Je kan een Sportpakket online aanvragen via www.zekersporten.be/overpelt

Contactinformatie