Werken Breugelweg: Kruispunt Steenovenstraat-Ballaststraat onderbroken

4
sep
2018

Vanaf woensdag 5 september 2018 is het kruispunt Steenovenstraat-Ballaststraat aan de Breugelweg volledig afgesloten voor alle verkeer. De nieuwe riolering en nutsleidingen van de Breugelweg moeten hier aansluiting vinden op het bestaande net. Nadien wordt het kruispunt zelf heringericht.

De rechtstreekse verbinding tussen de twee straten aan de Breugelweg valt voorlopig dus weg. Voor de duur van de werken is er een alternatieve verbindingsweg tussen de Ballaststraat en de Steenovenstraat voorzien. De begrafenisondernemers worden hiervan op de hoogte gebracht.

Het kruispunt blijft in principe gesloten tot aan het eind van de werken (half november). In de periode van Allerheiligen zal de aannemer er echter voor zorgen dat het kruispunt tijdelijk wel gebruikt kan worden om de begraafplaats in de Steenovenstraat te bereiken.

Er moet sinds de start van de laatste fase van de werken aan de Breugelweg al via de Lindelsebaan-Kapelstraat en Ballaststraat omgereden worden om de begraafplaats te bereiken.

Klik hier voor alle informatie omtrent de heraaanleg van de Breugelweg.

 

 

Contactinformatie

 • Informatiedienst

  Gemeentehuis

  Oude Markt 2
  3900 Overpelt

  Openingsuren

  • Vandaag open van 08:30 tot 12:30 (Enkel na afspraak, te maken via 011 80 94 00)
  • Morgen open van 08:30 tot 12:30 (Enkel na afspraak, te maken via 011 80 94 00)
  Alle openingsuren