Vacature coördinator schoonmaak ( deeltijds/ C-niveau /contractueel dienstverband/onbepaalde duur)

Als coördinator schoonmaak sta je in voor het plannen, uitwerken en opvolgen van de schoonmaak in de gebouwen van het gemeentebestuur en OCMW. Het gaat hierbij om het gemeentehuis, sportcentrum De Bemvoort, cultuurcentrum Palethe, lokalen van de buitenschoolse kinderopvang en de gemeentewerf. Je zorgt er samen met het team van schoonma(a)k(st)ers voor dat het interieur op een duurzame wijze worden onderhouden  en dat bezoekers en medewerkers er op een comfortabele manier gebruik van kunnen maken. Je geeft in deze functie leiding aan 20 medewerk(st)ers die verdeeld zijn over 5 schoonmaakteams.

 

Profiel

Je hebt kennis van professionele schoonmaaktechnieken. Je kan op een vlotte manier een team  aansturen en je kan plannen en organiseren. Je werkt ordelijk en hebt oog voor detail.  Verder ben je  een gemotiveerd persoon die dynamisch en flexibel is ingesteld. Je hebt sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden. Voor deze functie is een diploma vereist dat toegang geeft tot niveau C (hoger secundair onderwijs).

 

Ons aanbod

We bieden een boeiende job in een modern en dynamisch lokaal bestuur. Een tewerkstelling voor onbepaalde duur in deeltijds contractueel dienstverband (19 uren/week). Loon volgens wettelijke barema’s (niveau C) met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een aanvullend pensioen.  Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar.

 

Heb je interesse voor deze job?

Je kan solliciteren voor deze functie door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van je diploma in te dienen bij het gemeentebestuur van Overpelt per e-mail aan vacatures@overpelt.be.

Klik hier om naar het digitale sollicitatieformulier te gaan.

Solliciteren kan tot en met 23 januari 2018.

Wil je graag weten waar Overpelt voor staat? Bekijk hier dan even het voorstellingsfilmpje van de gemeente Overpelt.

Meer informatie over de functie vind je in de functiebeschrijving.

Contactinformatie