Chocomelk en koffiekoeken als dank inzet Overpeltse jeugdbewegingen

18
okt
2017

Overpelt zet op vrijdag 20 oktober ter gelegenheid van de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ alle vrijwilligers van de Overpeltse jeugdverenigingen in de bloemetjes. Alle kinderen en jongeren die aangesloten zijn bij een Overpeltse jeugdvereniging en zich vrijdag voor school in uniform aanmelden op het pleintje naast CC Palethe worden getrakteerd op chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek. Schepen van jeugd Ann Van Dorpe stelt het initiatief voor.

Dag in dag uit zetten over gans Vlaanderen duizenden jongeren zich in om meer dan 255 000 kinderen en jongeren in verschillende jeugdbewegingen een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Overpelt heeft bloeiende jeugdverenigingen. Het gemeentebestuur en de Overpeltse Jeugdraad zijn daarom terecht fier op haar jeugdwerk. Schepen van jeugd Ann Van Dorpe: “We doen daarom met veel enthousiasme mee aan de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ die komende vrijdag 20 oktober wordt gevierd. Voor ons is het een ideale gelegenheid om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en enthousiasme.”

We roepen die dag alle kinderen en jongeren op die aangesloten zijn bij een jeugdvereniging om in uniform naar school te gaan. Wie voor school – tussen 6.30 en 8.30 uur – in uniform naar het pleintje naast CC Palethe komt, trakteren we op een lekkere tas chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek door Tony de Ruyter. Ook alle ouders en alle kinderen en jongeren die niet bij een jeugdvereniging zijn, krijgen trouwens een tas chocomelk.

Contactinformatie