Tweede Pelter garageverkoop telt 180 deelnemers

Tweede Pelter garageverkoop telt 180 deelnemers
23-05-2013

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni zetten niet meer dan 180 Overpeltse gezinnen van 10.00 tot 17.00 uur hun garage open voor het publiek. Schepen van cultuur en buurtwerking Nele Gutschoven: “In Overpelt kadert deze garageverkoop in de ‘Dag van de Buren’. Want naast de garageverkoop op zich is het voor de deelnemende verkopers ook een ideale manier om een (nog) beter contact te onderhouden met hun buren. Meer dan twintig Overpeltse buurten nemen deel.”

 

Daar bovenop is een garageverkoop uiteraard ook goed voor het milieu. Twee vliegen in een klap dus! Maar al te vaak blijkt dat nog bruikbare spullen worden weggegooid. Door een garageverkoop krijgen afgedankte, maar nog niet versleten goederen een nieuwe bestemming.

 

Op zoek naar een uniek stuk wat je niet kan vinden of naar leuk speelgoed dat je zoontje of dochtertje nog urenlang speelplezier kan bezorgen? Op de tweede editie van de gezamenlijke Pelter garageverkoop vind je het ongetwijfeld allemaal!

 

De lijst met deelnemers vind je hieronder. Je kan ook een folder afhalen bij de gemeentelijke dienst cultuur in CC Palethe.

 

 

Document

Folder garageverkoop 2015 Terug naar het overzicht