Genieten van gastvrijheid

 • Indrukwekkend jeugdprogramma tijdens zomervakantie

  Indrukwekkend jeugdprogramma tijdens zomervakantie

  Ravotten, spelen en hopelijk genieten van de zon: de komende  zomer kunnen de Overpeltse kinderen zich weer heerlijk amuseren. Om hen absoluut geen kans op verveling te geven, werkten de verschillende vrijetijdsdiensten een uitgebreid zomerprogramma uit. Dat werd zo uitgebalanceerd dat er zo goed als elke zomerdag wel iets te beleven valt. Het totale overzicht vind je in een praktische vakantiekalender waarbij je per dag kan bekijken wat er te doen valt.

   

   

   

  Meer

 • Muziekfestival met optredens in Overpelt

  Muziekfestival met optredens in Overpelt

  Op zaterdag 29, zondag 30 april en maandag 1 mei biedt het 65ste Europees Muziekfestival voor de jeugd een podium aan jonge ensembles uit heel Europa en ver daarbuiten.  Ook in Overpelt – in CC Palethe - zijn er dit jaar juryoptredens en een Verbroederingsconcert.


  Het is dit jaar een muzikaal festival. Ook dit jaar zijn er in Overpelt diverse juryconcerten en een Verbroederingsconcert in CC Palethe. Op zaterdag 29 april, zondag 30 april en maandag 1 mei (steeds in namiddag) zijn er juryoptredens. Heeft u geen gratis festivalbadge kunnen bemachtigen? Dan kan u door aankoop van een badge (kostprijs 7,5 euro) nog steeds alle juryoptredens bijwonen in Neerpelt en Overpelt.

   

  Op zaterdag 29 april om 20.00 uur nodigt de gemeentelijke Cultuurrraad en CC Palethe iedereen uit voor een Verbroederingsconcert in CC Palethe. Op het programma staan ensembles uit Servië, Hong Kong, China en Macedonië. De toegang tot het Verbroederingsconcert is gratis!

  Meer

Meer nieuws van Toerisme & vrije tijd