Bib Jeugd

 • 'Jukebox voor kids' nieuwe voorstelling Kunstendag voor Kinderen

  'Jukebox voor kids' nieuwe voorstelling Kunstendag voor Kinderen

  Palethe kreeg onlangs het spijtige nieuws dat Dimitri Leue door privé omstandigheden al zijn theaterproducties voor onbepaalde tijd stopzet. Een en ander heeft dus tot gevolg dat Dimitri ook zijn voorstelling 'Dimedley & The Micks' die gepland was op de Kunstendag voor Kinderen - op zondag 16 november - niet kan laten doorgaan.

   

  Als vervangingsvoorstelling koos CC Palethe voor 'Jukebox voor kinderen'. Martine de Kok, Amaryllis Temmerman en Bert Verbeke bieden het jonge publiek 50 keuzemogelijkheden, waarbij de kinderen vooraf  - via een website - en tijdens de voorstelling zelf kunnen bepalen wat ze willen horen. Van Samson & Gert naar Jan De Smet, van Het Geluidshuis naar Herman Van Veen, van K3 naar de Disney-klassiekers! Het concert mondt steevast uit in een feest waarbij de kinderen reeds vanaf het eerste nummer uit volle borst kunnen meezingen en dansen.  Tijdens het concert gaan Martine, Amaryllis en Bert met de I-pad de zaal in zodat het aanwezige publiek ook op het moment zelf hun favoriete nummer kan kiezen. ‘Jukebox voor kids’ wordt een feest voor jong en oud!  Meer info over deze voorstelling vind je op deze pagina.

   

  Mensen die al tickets hadden besteld voor 'Dimedley & the Micks' en die eventueel zouden willen inruilen, kunnen hiervoor steeds contact opnemen met de balie van CC Palethe.

  Meer

 • Overpeltse Fietsslinger: vijf dagen fietsen in Noord-Limburg

  Overpeltse Fietsslinger: vijf dagen fietsen in Noord-Limburg

  Van 4 tot 8 augustus heeft in Overpelt weer de Fietsslinger plaats, een vijfdaagse fietshappening op maat van het hele gezin. Met tochten tussen 30 en 40 kilometer die volledig bewegwijzerd zijn, is de Fietsslinger immers goed te doen voor kinderen die regelmatig op de fiets springen.

  Meer

Meer nieuws van Toerisme & vrije tijd