Bibliotheek

 • Palethe zoekt jonge kunstenaars voor Collectibles '15

  Palethe zoekt jonge kunstenaars voor Collectibles '15

  Op 16 januari 2015 start de vijfde editie van Collectibles,  een platform waarbij jonge kunstenaars de kans krijgen om iedereen kennis te laten maken met hun werk. Al dat jong kunstenaarstalent wordt samengebracht in een tentoonstelling en gebundeld in een kleine catalogus waarin kunstenaar en zijn werk worden voorgesteld.

   

  Ben je tussen 18 en 35 jaar en in het bezit van een diploma in de kunstrichting of volg je een opleiding? Dan krijg je opnieuw de kans om je werk te tonen. Alles kan: fotografie, installaties, grafiek, schilderkunst, beeldhouwkunst… De tentoonstelling loopt  in CC Palethe tot 22 februari.

   

  Voel je de kunstmicrobe kriebelen? Mail dan je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en een digitale versie van een eigen werk vóór eind november naar sofie.scheelen@palethe.be en misschien word jij wel uitgekozen om jouw werk te tonen!

   

   

  Meer

 • Overpeltse Fietsslinger: vijf dagen fietsen in Noord-Limburg

  Overpeltse Fietsslinger: vijf dagen fietsen in Noord-Limburg

  Van 4 tot 8 augustus heeft in Overpelt weer de Fietsslinger plaats, een vijfdaagse fietshappening op maat van het hele gezin. Met tochten tussen 30 en 40 kilometer die volledig bewegwijzerd zijn, is de Fietsslinger immers goed te doen voor kinderen die regelmatig op de fiets springen.

  Meer

Meer nieuws van Toerisme & vrije tijd