Bibliotheek

 • Muziekfestival met optredens in Overpelt

  Muziekfestival met optredens in Overpelt

  Op zaterdag 29, zondag 30 april en maandag 1 mei biedt het 65ste Europees Muziekfestival voor de jeugd een podium aan jonge ensembles uit heel Europa en ver daarbuiten.  Ook in Overpelt – in CC Palethe - zijn er dit jaar juryoptredens en een Verbroederingsconcert.


  Het is dit jaar een muzikaal festival. Ook dit jaar zijn er in Overpelt diverse juryconcerten en een Verbroederingsconcert in CC Palethe. Op zaterdag 29 april, zondag 30 april en maandag 1 mei (steeds in namiddag) zijn er juryoptredens. Heeft u geen gratis festivalbadge kunnen bemachtigen? Dan kan u door aankoop van een badge (kostprijs 7,5 euro) nog steeds alle juryoptredens bijwonen in Neerpelt en Overpelt.

   

  Op zaterdag 29 april om 20.00 uur nodigt de gemeentelijke Cultuurrraad en CC Palethe iedereen uit voor een Verbroederingsconcert in CC Palethe. Op het programma staan ensembles uit Servië, Hong Kong, China en Macedonië. De toegang tot het Verbroederingsconcert is gratis!

  Meer

 • Buitenspeeldag op Clementiaanplein (Bremstraat) in Holheide

  Buitenspeeldag op Clementiaanplein (Bremstraat) in Holheide

  Vandaag is het Buitenspeeldag. Jeugddienst, sportdienst en kinderopvang de handen in elkaar geslagen om er een leuke namiddag van te maken. En niet te vergeten: dit jaar zal dat zijn op het Clementiaanplein in Holheide. 

   

  Klik hier om het plannetje te bekijken met alles wat er te doen is.


  De Buitenspeeldag begint om 13.30 en duurt tot 17.00 uur. Meedoen is vrij en gratis.  De allerkleinsten nemen best deel onder begeleiding van een volwassene.

  Meer

Meer nieuws van Toerisme & vrije tijd